Stor udvikling inden for branchen i de seneste 40 år

Tilbage i 1960’erne og 70’erne så Lolitadukken dagens lys, den var elsket af mange mænd, der manglede lidt afveksling i hverdagen. Dog er der sket mange ting siden dengang, i dag kan man stadig få de gamle modeller af den kære oppustelige Lolita, dog bliver disse oftest brugt som sjove gimmicks i stedet for onaniprodukter som de egentlig er.

Grunden til denne udvikling findes primært i de mange nyere modeller, der er kommet på markedet indenfor de sidste par år. Efter det nye materiale, kaldes Fanta-flesh, kom på markedet, er der sket en rivende udvikling indenfor sex- og onaniprodukter til både mænd og kvinder.

Sexdukker i dag afspejler ikke nødvendigvis en hel kvinde- eller mandekrop, men er oftest blot udsnit af enten torsoen eller underlivet. Dette skyldes, at der gøres mere ud af at give den fulde fornemmelse af at have en varm og levende krop under sig når man onanerer.

Fremtidens sexdukker – der er taget hul på tyvstarten

Som før nævnt ses det, at sexdukker i dag oftest ikke er andet end udsnit fra den menneskelige krop, afspejlet i det lækre og naturtro materiale Fanta-flesh. Dog findes der også hele sexdukker, der er formet efter skønne kvindekroppe fra top til tå. Disse helkropsdukker er dog stadig meget dyre og ligger i prisklassen mellem 10.000-15.000 kroner, dog er der nogle steder, hvor man kan personliggøre sine sexdukker efter egne ønsker og fantasier.

Fordelen ved de nye sexdukker, modsat de gamle lolita modeller, er at de giver et mere virkelighedsnært billede af at have sex med nogen. Ofte kan man få sine sexdukker med udskiftelige skeder, hvilket giver en vis forskellighed alt efter, hvad man har lyst til. Man kan få skede-indsatser med nubrede overflader, riller eller med varmeelementer, du kan se udvalgte produkter her.

Endnu er der ingen begrænsning på, hvilken drejning sexdukker tager i fremtiden. Måske bliver der en dag tale om sexrobotter, dog må man indtil nu stadig selv leve sig ind i fantasien om den ’levende’ sexdukke.

Gør din oplevelse endnu mere virkelig – her er de gode tips

På trods af, at Fanta-flesh er et meget naturtro materiale, der minder meget om virkelig hud, vil det stadig føles koldt eller køligt mod din krop. Dette kan man dog hurtigt komme ud over, hvis man tænker forud og sørger for at opbevare det et sted, der er tempereret på en måde, så materialet ikke ødelægges af for meget varme, men samtidig heller ikke er ’skabs-koldt’.

Køber man en sexdukke med udtagelig indsats, kan man med fordel skylle denne i varmt vand eller lune den i få minutter på en mellemvarm radiator lige inden brug. Dette i samspil med en god glidecreme vil gøre følelsen af en varm og våd kvinde under sig endnu mere realistisk.

Der findes også glidecremer på markedet, der er specielt designede til brug sammen med lolita- og sexdukker. Disse glidecremer har en lettere varmende effekt, der skabes under friktionen af ens penetrering undervejs.

Skriv et svar