Social & Sexlegetøj – Hvordan hænger det sammen

Parforholdet ændre sig i takt med hvor længe i har været sammen – Sexlegetøj kan redde jer i længden

  • De første 7 uger er man fyldt med kærlighedshormoner og man kan og vil alle steder.
  • Så kommer den næste del, hvor hverdagen sætter ind. Sex er stadig en stor del
  • Efterfulgt af det, kommer det første år – måske 2. Der er ingen store diskusioner men sexlivet aftager til det vi kalder normalen – 2 gange om måneden

Så er sexlegetøj redningen

Ikke alle har brug for det efter to år, og andre bruger det allerede fra første date. uagtet hvornår, så har alle sunde forhold sexlegetøj som en del af legen. Det er med til at holde forholdet rask, og spændende.

Sex må aldrig blive – Jeg ved hvad hun kan lide og så gør jeg det. Bagefter er det mig og så går vi i seng.

NEJ – Sex skal nydes på forskellige tidspunkter, forskellige steder og måder.

Nu kan du jo suse ud og købe det første og bedste du kan finde eller du kan tage et kig på to blogs som ikke er en shop, men som rent faktisk skriver for at hjælpe sådan en som dig 🙂 På sidenerne erotik.dk og lovejoy.dk finder du alt hvad du skal vide om ikke bare sexlegetøj, men om de enkelte produkter samtidig med at de KUN peger på de dygtigste i branchen.

Dermed er du sikre at du ikke bare får noget værre skidt eller at produktet bare ser pænt ud, men at du skuffer fruen når hun prøver det.

Husk at dit liv i soveværelset SKAL være fyldt med følelser og romantik. Det må ikke bare være sex. Det hjælper ikke i det lange løb. Der skal være tid til at kysse og kæle både før og efter.

Prøv iøvrigt massage

Alle elsker det – eller i hvert fald næsten alle – og det er vejen til gensidig kontakt. Masage kan nemlig foregå uden tøj på – men du skal være tålmodig og ikke gå direkte efter præmien. Det handler om at hun eller han skal føle at det handler om andet end bare sex. Det skal være hyggeligt, sjovt og ikke mindst dejligt. Brug 20-30 minutter på en god lang massage hvor du kommer HELE vejen rundt.

Til sidst kan du langsomt begynde at nærme dig. Hvis han eller hun er klar så opdager du det ret hurtigt.

 

Skriv et svar