Sådan gør du havearbejdet nemmere

Havearbejde er en dejlig hobby for nogen, imens det hænger andre langt ud af halsen. Uanset hvilken af de to kategorier du tilhører, er der bare noget havearbejdet, der er dejligt at få lettet.

Hvis du tilhører den første kategori, ønsker du måske at gøre nogle af de kedelige opgaver lidt nemmere, så der er mere tid til alt det hyggelige. Tilhører du den anden kategori, ønsker du måske helt at slippe for havearbejdet.

4 tips nemt havearbejde

Der findes et væld af tips og tricks til at gøre havearbejdet nemmere og hurtigere. Her får du 4 af dem:

  1. Robotplæneklipper

Robotplæneklipperen er en sand ven. Du kan indstille plæneklipperen helt efter dine præferencer. Lad den køre hver dag når du alligevel er på arbejde. Dermed holder den konstant græssets længde nede. De bittesmå græsstykker den klipper af, bruger din græsplæne som gødning. Det sikrer dig en smuk og jævn græsplæne hele sæsonen.

En robotplæneklipper er en fantastisk investering til en afslappet og stressfri sommer. Lån op til 15.000 til en robotplæneklipper eller andet havegrej på Kassekreditten.dk.

  1. Silikone på din skovl

Et gammelt trick er at spraye silikone på din skovl. Det gør det meget nemmere at grave i jorden, da skovlen glider meget bedre.

  1. Enkelte planter

Selvom du elsker planter, er det ikke sikkert, der er så meget tid til det. Vælg nogle planter der er enkelte og er af samme type. Sørg for de har de samme vedligeholdelseskrav i forhold til vand, jord og sol. Det gør havearbejdet meget nemmere.

Det kan også være en god idé at sikre, at dine planter kan overleve 14 dage uden dig, så du kan tage på ferie uden at komme hjem til en vissen have.

  1. Brug potter

Hvis du godt kan lide at rykke lidt rundt på planterne i haven, kan det være en fordel at bruge potter. Så er det nemt at flytte rundt på planterne. Man kan få rigtig mange store og fine potter i forskellige designs. Miks gerne forskellige stilarter.

 

 

 

Skriv et svar