Fem fikse råd til at pifte hjemmet op, før den store fest

Det er ikke nødvendigvis den nemmeste opgave at have inviteret til stor fest derhjemme. Måske virkede det som en nem og sjov idé, da man fik den, men efterfølgende finder man ud af, at det altså bare kræver rigtig meget at gøre klar til en stor omgang med mange mennesker.

Der skal gøres klar til et sted, hvor folk kan sidde og slappe af, tjekke fodbold nyheder og spille spil med hinanden. Så skal der selvfølgelig også være et sted, hvor der kan spilles beerpong eller andre spil, som tager lidt mere plads. Og så skal der måske være nogle hyggekroge et sted i huset også.

Men hvordan er det så, man pifter hjemmet op, så det bliver klar til gæsterne?

Pynt op

Der er altid mange gode grunde til at pynte op til en fest. Måske er man ikke vild med de klassiske temaer, hvor der kommer konfetti ud på borde, gulve og alle andre steder, men så kan man måske finde på noget andet. Selvom temafester sommetider kan virker lidt ’lame’ på papiret, så er de oftest vildt sjove, når man først er kommet i gang.

Og hvorfor ikke tage chancen og arrangere en temafest, hvis man ikke før har prøvet den slags. Det gør det også nemmere at pynte op, fordi man kun skal tænke over et enkelt tema.

Ekstra lys

Lys giver altid god stemning og atmosfære, og det er en nem måde at pifte tingene lidt op. Er du ikke så glad for levende lys, når du holder fest, så kan du i stedet anskaffe dig elektriske lys, som faktisk ligner de levende. De giver samme form for hyggelige stemning, men du slipper med garanti for, at der går ild i nogle af dine ting.

Forbered musikken

Musikken vil ofte være et ret afgørende punkt til festen. Er den ikke god, eller er gæsterne ikke glade for den, kan der hurtigt opstå en lidt flad fornemmelse. Derfor er det måske en god idé at forberede lidt på forhånd, hvad man vil spille til festen. Tænk over, hvad det er for noget musik, dine gæster normalvis hører, og om du måske skulle tilpasse lidt herefter.

Lav en fodboldrum

Hvis du er lidt fræk, så laver du et rum, hvor der kan ses fodbold. Ofte spilles der en eller anden stor fodboldkamp, når man holder en fest, og nogle af gæsterne vil gerne lige have mulighed for at følge med. Det kan de selvfølgelig gøre på mobilen, men der er også noget sjovt ved at sætte det op, så de får mulighed for at følge kampen under festen.

Eller et FIFA-rum

Alternativt skal du lave noget, som for det meste hitter, særligt hos drengene: et FIFA-rum. Har du en PlayStation, er det bare et sætte den til, og så kan du ellers informere dine gæster om, at der er mulighed for at udfordre hinanden i en omgang FIFA, hvor vinderen helt sikkert vil blive glad for håneretten.

Skriv et svar