En sommerguide til det perfekte ferie- og fritidsudstyr

Ferie og fridsudstyr

Hold dig opladet

Smartphonen er efterhånden blevet en essentiel del af vores hverdag, men også på ferien og i vores fritid fylder den mere og mere. Den hjælper os med at finde rundt steder vi aldrig har været, giver forslag til ting at se og lader os tage billeder af ting vi aldrig vil glemme. Men den kan også blive et problem, særligt om sommeren og på ferier, hvor du ofte er steder hvor du ikke så nemt kan få den opladet. Det er her en powerbank kan vise sig at være smart at have.

En powerbank gør at du ikke behøver bekymre dig om det næste opladningsted. Den giver dig en til flere opladninger på farten. Perfekt til hvis du vil ud på en længere gåtur eller på stranden, steder hvor der typisk ikke er en stikkontakt. Desuden er den god til storby- og shoppingferier. Selvom byer typisk har flere stikkontakter, kan du hurtigt miste tid på at lede efter en sådan. Alt dette slipper du for med en powerbank.

Popup-telt til det lille eventyr

Man ved aldrig hvornår en lille udflugt kan melde sig. Særligt hvis du planlægger en såkaldt ”staycation” på grund af corona-situationen, kan du sikkert hurtigt få lys til at tage steder hen. I disse tilfælde er et popup-telt en glimrende ting at have ved hånden. Det er bare at pakke i bilen, bag på cyklen eller i rygsækken så er du på vej på eventyr med et mobilt ly for natten.

Popup-telt kommer dog i en række udgaver. Hvis du ønsker et klassisk telt du kan sove i findes de. Dette er særlig godt hvis du vil ud på en længere vandretur i det danske landskab og eventuelt finde et sted at sove. Alternativt findes de såkaldte strandtelte der mest bare skærmer for sol og lidt vind. Disse er perfekte til stranden selvfølgelig, men også hvis du bare vil ud på en dagstur og have en picnic i det fri.

Hvis du er på udkig efter et smart pop up telt eller andet ferie- og fritidsudstyr, så slå et smut forbi Coolpriser der har udstyret til enhver situation.

Kom udhvilet frem

Måske du har planer der involverer en del kørsel. Hvad enten det er en tur mod et bestemt mål eller en decideret bilferie hvor du kører fra sted til sted, kan det altid være tiltrængt at få en lille lur på passagersædet. Dog er det aldrig super behageligt at sove siddende op og det kan hurtigt blive hårdt for nakken at holde en sådan position.

I en sådan situation er det smart at have en nakkepude. En nakkepude, som for eksempel Zap Nap, sidder omkring din hals og giver den altså støtte hvis du skulle ønske at tage en lille lur på turen. Støtten gør det noget mere behageligt og er typisk og mere ergonomisk og bedre for din ryk og nakke. Alt i alt kan den give dig ro på farten så du kan lade op og have god energi når du når frem.

Undgå uheldige overraskelser

I takt med at der bliver åbnet mere og mere op for flyvning efter corona-krisen, er der nok mange der sidder med en trang til at flyve ud og se verden, eller i hvert fald den del der er åbnet op. Men en bekymring der ofte kan opstå, er omkring hvor meget bagage du må have med.

Det er ofte fristende at spare penge ved kun at flyve med håndbagage, men passer du ikke på kan det være en dyr satsning. Går du over vægt kan det koste meget at skulle ”opgradere” din bagage. Dette kan dog løses med en digital kuffertvægt. Denne lille smarte ting gør at du altid kan tjekke vægten af din bagage og undgå negative overraskelser der ødelægger ferien.

Skriv et svar