Brug weekendens solrige dage i haven

Der er ikke noget bedre, når solen skinner, og vejret er helt perfekt til en hel dag i haven, hvor du bare kan kan gå og slappe af, plante planter eller gå og nusse om haven. Det er noget helt specielt.

Og det bliver endnu mere hyggeligt, når du tænder for radioen, så du kan gå og lytte til din yndlingsmusik, et radioprogram eller en podcast. Der er ikke nogen anden måde at slappe af på, der kan måle sig med tid i haven og lyd i radioen.

Læs med her og find ud af, hvad du skal plante i haven, og hvad du skal lytte til, mens du arbejder.

I år skal der plantes bær og frugter

Det er i år, at du skal gå ud og investere i et æbletræ, undersøge tilbud på amarena kisebærtræer og finde den fineste blåbærbusk. Det er utrolig dejligt selv at kunne diske op med sommerens frugter og bær til desserten.

Det betyder nemlig, at du kan invitere familie og venner over på en lækker eftermiddagskaffe med frugtsalat eller en marengskage med bær serveret ved siden. Det er noget, som vi alle kan holde af, og det er derfor en investering i fremtiden.

Så når vejret er solrigt og lunt, og det bare inviterer til at bruge tid i haven, så burde du se dit snit til at plante frugttræer og bærbuske til lækre kager og desserter til sommerens eftermiddage med dine kære.

Stemningen sættes på plads i haven

Når du nu er i gang med at plante dine nye frugttræer og bærbuske, så burde du sørge for at have radioen eller podcasten kørende i baggrunden, for det er det hyggeligste at have den på under havearbejdet.

Her kan du med fordel sørge for at have en DAB-radio eller skifte over til en podcast. Det er netop sådan, at FM-radioen langsomt vil blive udfaset til fordel for DAB- og internetradio. Læs mere om forskellen her.

Så hvis du tænker, at valget står mellem DAB- og FM-radio, skal du investere i en DAB-radio til havearbejdet. Så er du sikker på, at du altid kan fange et signal, da den kører over internettet.

Skriv et svar