Vi er vilde med at løbe  

Vi er vilde med at løbe  

Jeg har været umotiveret alt for længe. Der er nedlukninger, som har haft mægtig effekt på min hverdag, da Jeg ikke længere har kunne komme ud og motionere. Så vi er begyndt at løbe igen! Det er en fantastisk metode at komme i træning, og så føler vi personligt, at det hjælper utrolig meget på mit stress niveau. Med denne nye livsstil som er blevet en del af min hverdag, så er jeg også nødt til at lave ændringer i min skab – her referer jeg til træningstøj. Da jeg holder af at løbe i alt salgs vejr har vi brug for det bedste træningstøj på det danske marked. Specielt når vi snakker om tights er der kæmpe forskel på produkterne blandt udbydere af tøj. En ting som mange aktive mennesker ved at de rigtig sko er nødvendige, når man skal dyrke fitness her på denne tid af året. En anden vigtig ting vedrørende træningstøj er de rigtige løbesko. Jeg skal have de rigtige fodtøj til forskellig metrologiske begivenheder. For tynde regnjakker kan myrde en løbetur, hvis temperaturen ændrer sig dramatisk undervejs. Vi har for det meste dyrket motion med forskellige brands, da de har meget fokus på kvalitet og har et fint udvalg på webshops. Men for tiden har jeg ikke været glad med deres pasform i længden, hvilket er endt i ringe træningspas for os. Jeg er dog begejstret for deres knæbind, som også er et element af mit træningstøj. De kommer i diverse længder, og passer fantastisk til min windbreaker i gul, som er blevet en fast del af vores træningstøj.  

Det har virkelig hjulpet mig  

Det har oprigtigt hjulpet min stabilitet under træningsforløbet, så jeg kan yde bedst. Vores rutine inkluderer også styrketræning, hvor vi har et komplet andet træningstøj. Faktisk har min mand tidligere oplevet stor smerte under mine træningspas, eftersom hans led ikke er så holdbare. Hertil blev vi anbefalet et knæbind af min kone, som bare skulle placeres omkring mit svage led efter træningen. Knæbindet har haft en utrolig god virkning for mig. Knæbindet var en del af Adidas sport sortiment, da vi senest var i deres butik.  

Sortiment til sportsgrene  

Træningssæt kan også være mange ting. Nu har vi konverseret  en anelse om løb, men sportstøj kan også være ekstrem aktuelt, når man udøver tennis. Mine venner er rimelig fokuseret i fodbold, så mine venner har derfor efterlyst det bedste sportstøj til den sport. Eksempelvis har Carhatt nogle hvide tights som er særdeles fantastiske til tennis. Desuden bliver mit knæbind altid anvendt, når jeg spiller padeltennis, da sporten særdeles udfordre vores led meget. Udover til sport har vi også lokaliseret træningstøj brugbart, når vi skal igangsætte vores hobbies. Vi er tosset at bruge løbeholdere, når jeg skal ud og vandre. Den kan holde mig komfortable under hele turen. Men kan man bruge sportstøj ved andre lejligheder? Måske skal du overveje gøre brug af behageligt sportstøj på arbejdspladsen, hvis det passer ind med stilen på skolen. Jeg har valgt at hoppe i en fed gul bukser flere gange, da jeg tosset med følelsen af dem.  

Skriv et svar