Sådan får du lange negle

Det er et hit at have lange negle, især fordi de opfattes som værende tiltrækkende, feminine og sexede. Det er dog ikke altid nemt at få lange, smukke negle. Det er nemlig ikke alle, der er så heldige at være født med evnen til at få lange negle i første omgang. I denne artikel har vi fokus på vores bedste tips til, hvad du skal gøre for at få lange negle – og så har vi også tilføjet et tip, hvor du kan snyde dig til de lange negle!

Få dine negle til at se længere ud

Du kan få dine negle til at se længere ud ved at skubbe neglebåndene op med en neglepind. Du skal blot lægge dine hænder i blod i lunkent vand, gnide en lækker neglebåndsolie på dine neglebånd og efter en kort indvirkningstid forsigtigt skubbe dine neglebånd tilbage. Det giver en jævn og flot kant omkring dine negle samtidig med at du gør mere af dine negle synlige, så dine negle ser længere ud.

Klip ikke dine negle! Brug en neglefil

Hvis du gerne vil have lange, smukke negle, så er det på tide, at du gemmer dine neglesaks væk og anskaffer en god og effektiv neglefil i stedet for. Når du filer dine negle, skal du altid starte fra venstre og file i lange, jævne strøg med højre. Du skal aldrig file frem og tilbage eller i flere retninger. Det vil kun skade dine negle. Når du er nået helt ud til højre, skal du løfte neglefilen op og starte fra venstre igen. Du vil hurtigt opleve, at når du ikke klipper dine negle, men i stedet filer dem, så bliver de langsomt længere og længere.

Brug en styrkende underlak

Det er faktisk ikke en god idé at lade dine negle være helt bae. Det efterlader dem nemlig meget udsatte og de har så nemmere ved at blive skøre. Det er derfor altid en god idé at lægge en underlak, også hvis du ikke går med neglelak til daglig. Det gør nemlig dine negle stærkere indefra. Det er især en god idé, hvis du døjer med bløde negle, der virker meget tynde.

Snyd dig til lange negle med negletipper

Hvis du ikke har tålmodigheden til at vente på de lange negle eller hvis du bare ikke er tilfreds med, hvordan dine negle ser ud, så kan du også snyde dig til de helt lange, smukke negle. Det kan du gøre med Easy Peasy Gel Tips fra Kandii. De er praktiske negletipper, som er pre-shaped og klar til brug. Når de påsættes korrekt, kan du få glæde af smukke, lange negle i helt op til 3-5 uger – og så kan du designe smukke negle ovenpå det holdbare fundament. Nemmere bliver det simpelthen ikke at få lange, smukke negle.

Skriv et svar