Så vigtig er valget af grunder for din båd

Det er en fantastisk følelse, når man står bag roret, og båden glider igennem det danske farvand. Endnu bedre er følelsen, når man ved, hvor stor en effekt det har for forbruget, når båden nemlig glider helt ubesværet.

En af de ting, der er meget vigtigt, er at du finder en god primer til din båd, når du skal have malet og toptunet bunden. Til dette formål er særligt en Hempel primer et meget oplagt valg, fordi det er en af branchens absolut bedste.

Med produkter fra Hempel bliver det lettere at beskytte bådens overflade og sikre den bedst tænkelige vedhæftning, som også giver den flotteste finish.

Tænk over påføringen

Når du skal påføre primer og bundmaling, er det vigtigt, du finder en dag, hvor vejret er egnet til det. Det hænger sammen med, at de produkter, som man anvender, fungerer bedst, når der ikke er for meget fugt i luften og når de kan tørre. Omvendt skal der heller ikke være for meget solskin, da det kan gøre det svært at arbejde med produkterne.

Kan du arbejde i en hal med malingen, på en dag hvor vejret er 15 grader eller en smule mere, har du givet dig selv de bedste betingelser for et godt resultat.

Maling er vigtigt for levetiden

Hvis du overvejer, om det virkelig er så vigtigt at få malet sin båd ordentligt, så husk at tænke over, at det er vigtigt for bådens levetid. Båden lever i vand, hvor det er under konstant angreb fra alger, saltvand, solskin og meget mere. Det er derfor vigtigt, at båden er modstandsdygtig, så den ikke går hurtigere til. God beskyttelse kan trække mange flere år ud af båden, ligesom det som nævnt er vigtigt for bådens økonomi og udseende.

Tag derfor ikke for let på opgaverne, og brug mærkevarer, som er designet til de danske farvande, så du får det bedste til din båd.

Skriv et svar