Polterabend for alle

Polterabend

Tiden er inde. Din bedste ven, veninde, bror eller søster har fundet den eneste ene og skal giftes. Du skal nu arrangere en polterabend. En one in a lifetime dag hvor der skal grines, festes, drikkes og laves skøre og sjove ting. 

Hos Superevent har vi adskillige års erfaring med polterabender. Så lad vores faciliteter være et stop på vejen, enten efter brunchen eller inden middagen om aftenen. Hos os kan man få afprøvet de skøre ting som for eksempel lokumsræs. Ja, lokumsræs er præcist så skørt som det lyder. Ganske simpelt kører I ræs på lokummer. Vores instruktører deltager i festlighederne og sørger for I kun snyder en lille smule og det er fuldt ud tilladt at drikke alkohol imens. I må endda medbringe den selv.

Skal I have hjælp til promillen, så kan vi også tilbyde promillehockey eller fodbold. I må stadig gerne medbringe jeres egen promille, men vores promillebriller hjælper helt bestemt på det.

Polterabend i Escaperoom

Mange før jer har valgt at lægge vejen forbi vores escaperooms. Her anbefaler vi at I kommer forbi inden der er røget for meget indenbors, for så kan det være lidt svært at tænke logiske tanker. Men det er bestemt en oplevelse der vil blive snakket om resten af dagen.

Nogle vælger at kontakte os inden og lave noget særligt ud af det. For eksempel har vi haft hold der har bedt og skjule øl rundt omkring i rummet som de så skulle finde undervejs. Det er ikke en mulighed vi står i vejen for.

Kombiner gerne et escaperoom med andre events. Har I brug for yderligere hjælp hjælper vi jer gerne til at få kontakt til busselskaber der kan fragte jer rundt, eller anbefaler spisesteder i området. 

Især om lørdagen har vi mange polterabender i huset og hvad er sjovere end at feste med andre der fejrer det samme som en selv?

Skriv et svar