Pas godt på dig selv i hverdagen

Synes du også, det kan være svært at finde smilet frem nogle gange? Måske du har brug for inspiration til, hvordan du kan passe godt på dig selv i hverdagen, så du har det godt? Så læs med her, og bliv inspireret!

Strømper – vores fødder er vigtige

Vores fødder skal være os igennem hele livet, og derfor er det vigtigt, at de har det godt. Du kan forkæle dine fødder med gode sko, et lækkert fodbad fra tid til anden og billige damestrømper, der er komfortable at have på. Du kan f.eks. vælge at købe bambus strømper, som fødderne har god mulighed for at ånde i. De er også enormt bløde at have på, og det er noget, der giver fødderne gode vilkår for at have det godt.

Spis godt

Hvis man skal passe godt på sig selv, så skal man også sørge for at spise godt. Husk at spise 600 gram frugt og grønt om sagen, f.eks. golden delicious æbler, fuldkorn og fibre. Du skal hver dag have en god sammensætning af vitaminer, mineraler og proteiner. Det kan man heldigvis nemt få, hvis bare man tænker sig lidt om og tager der rigtige valg.

Bevæg dig

Hvis man skal have det godt i sin krop, så skal man også sørge for at passe på den. Du kan f.eks. passe godt på din krop ved at sørge for at bevæge den dagligt. Det er anbefalet, at man bevæger sig mindst 60 minutter om dagen, og det kan du sagtens indfri ved f.eks. at gå en lang tur hver dag. Du kan f.eks. begynde at gå, når du skal ned og handle, eller du kan tage cyklen på arbejde i stedet for bilen. Der er masser af små ting, du selv kan gøre, som sørger for, at du får bevæget dig mere i hverdagen.

Meditation

Hverdagen er stressende for mange, og derfor kan det være en god idé at huske at trække vejret helt ned i maven. Det lyder måske meget basalt, men det er der faktisk mange, der glemmer. Du kan sørge for at huske det ved at dyrke bare 30 minutters meditation hver dag.

Skriv et svar