Min rejse til udlandet

 

Det var sidste år og mig og min familie skulle ikke være i Danmark i denne sommerferie, vi valgte at tage til maldiverne. Dette har været et sted vi længe har villet besøge, så det fik vi gjort. Noget af det første vi lavede var selvfølgelig at tage over på stranden og bade, desuden havde de en masse både og attraktioner som turister  kunne få lov til at komme med på. En der specielt fangede min interesse var dykning, så det fik jeg hurtigt meldt mig til og efter lidt tid var jeg nu med på båden. Jeg var så interesseret og kunne ikke vente med at få lov til at dykke ned i vandet, og da vi endelig fik lov, kom jeg helt ned til bunden og lagde ikke mærke til det, men mit Apple Watch gik i stykker. Jeg ved ikke om det var dybden i vandet eller mig, der ramte en klippe eller noget med det, men nu skulle de i hvert fald fikses. Da jeg brugte mit Apple Watch til en masse omkring min sundhed, var det vigtigt. Det er også bare dejligt nemt generelt at have Apple Watch på sig, men det har jeg selvfølgelig ikke tid til på Maldiverne, da jeg stadig skulle nyde min ferie så meget som muligt. Men da vi så endelig kom hjem til Danmark besluttede jeg mig for at jeg var nødt til at gøre noget ved det, det var her jeg faldt over fixphone.dk som reparerede mit Apple Watch nemt og hurtigt. Desuden var servicen også rigtig god. Det er ikke første eller sidste gang man fanger mig nede ved dem, da jeg ved at jeg nok skal have en masse nyt at fikse i fremtiden. Desuden fik de efterfølgende også fikset min iPhone til en rigtig god pris, og jeg vil anbefale dem til alle.

Skriv et svar