Med en billig a-kasse har du råd til vigtige udgifter

Med en a-kasse sikrer du dig økonomisk, hvis du af den ene eller anden årsag skulle gå hen og blive arbejdsløs.

Det eneste der kræves af dig indtil arbejdsløsheden indtræffer, er at du betaler et fast månedligt beløb ind til a-kassen. Det er meget forskelligt hvad det koster hos hver enkelt a-kasse, hvorfor det det kan være en god idé at sætte sig ind i hvilke forskellige udbydere af a-kasser der findes på markedet.

Hvad kan jeg bruge en a-kasse til?

Først og fremmest giver det at være medlem af en a-kasse en enorm stor tryghed i hverdagen. At blive arbejdsløs kan opleves som en kæmpe omvæltning for rigtig mange danskere, hvorfor det netop er så vigtigt at have et økonomisk sikkerhedsnet, som holder hånden under dig, når du har mest brug for det. Det har selvfølgelig også noget at sige, hvilket erhverv man arbejder i. Det er ikke i alle erhverv man er i lige så stor risiko for at blive arbejdsløs, som man er i andre.

Derfor er det valgfrit om man ønsker at melde sig ind i en a-kasse, men de fleste danskere vil nok nikke genkendende til at det er en god forsikring og investering. Af den årsag skal du også selv ansøge om at blive medlem af en a-kasse, hvis du altså ønsker at nyde fordel af denne type arbejdsløshedsforsikring.

Udover tryghedsaspektet ved af være medlem af en a-kasse, så er det jo tilmed blot en bonus hvis den ovenikøbet kan findes så billigt som muligt. Der findes i dag 30 statsanerkendte a-kasser, så der stor konkurrence iblandt udbyderne.

Får jeg dagpenge udbetalt med en a-kasse?

En a-kasse har en række af forskellige funktioner, men en af dens vigtigste opgaver er af udbetale dagpenge til danskerne, hvis de en dag bliver arbejdsløse.

Det vil altså sige at du som arbejdsløs ikke vil få udbetalt kontanthjælp, men derimod vil du i stedet modtage dagpenge som resultat af din arbejdsløshed. Bliver du derimod arbejdsløs imens du ikke er medlem af en a-kasse, så har du altså ikke mulighed for at modtage dagpenge. I den forbindelse går du blandt andet glip af at få udbetalt 90% af din hidtidige indtægt.

Bliv klogere på markedet og find billige akasser her.

Meld dig ind i en god a-kasse og få råd til et kørekort lynkursus

Hvis du ikke har fået styr på kørekortet endnu, så kan de mange penge du sparer ved at melde dig ind i en god a-kasse give dig muligheden for netop at anskaffe dig sådan et.

Hvis du befinder dig i den situation at gå rundt uden et kørekort, så er det oftest ikke fordi det er et pengeproblem, men derimod et tidsmæssigt problem. Det kan nemlig være svært at finde tiden til at deltage i de mange teori- og køretimer det kræves for at få fat i et kørekort. Dette er blot en af drømmene en ny a-kasse kan realisere for dig.
Hvis du er interesseret i at få fat i et kørekort lynkursus, så tjek linket.

Skriv et svar