Interesseret i kryptovalutaen Ether? Læs denne lille guide

Man skal virkelig gøre sig umage for ikke at høre noget om Ethereum blockchainen og dens kryptovaluta ved navn Ether. Denne kryptovaluta har vundet mange “markedsandele” i forhold til Bitcoin i løbet af 2021. Det kunne derfor være, at dette har inspireret dig til at komme i gang med at investere i denne kryptovaluta. Du bør dog vide en række ting, før du går i gang. Det er netop vores fokusområde i denne artikel.

Det er rigtige penge

Mange kritikere siger, at det ikke er rigtige penge. Det er dog rigtige penge, man investerer i. Du kan bruge Ether til at handle med, og så kan du konvertere det til danske kroner ekstremt hurtigt på mange platforme. Du skal dog sikre dig, at du køber den rigtige kryptovaluta og dermed ikke bliver snydt på den måde.

Der er en risiko

Køber du Ether igennem danske hjemmesider som for eksempel https://buyeth.dk/ så bliver du også informeret om de forskellige risici, der måtte være. Man kan ikke sætte procent på, men man kan generelt sige, at den er højere end ved de fleste aktier og mange andre ting. Du bør derfor sætte dig ind i det, før du går ind i det. Det gælder egentlig også for aktier.

Opbevaring er vigtigt

Når du køber Ether, så bliver det enten leveret direkte til din personlige wallet eller til en wallet administreret af den pågældende børs eller platform. Disse hjemmesider er dog ofte et mål for hackere, og derfor bør du virkelig overveje, hvordan du ønsker at opbevare dine digitale mønter. Mange vælger en hardware wallet, som er noget af det mest sikre, man kan få som privatperson. Har du ikke meget Ether, så kan du selvfølgelig vælge en såkaldt software wallet, som er gratis, men hvor sikkerheden ikke er nær så høj.

Skriv et svar