Hypnoseterapi rygestop?

Alle ved, at rygning er særdeles skadeligt, usundt og ekstrem dyrt. Faktisk dør der årligt ca. 13600 personer af rygning og ca. 2000 dør af passiv rygning. Og jo flere år man har røget des større er risikoen for sygdom. Hvis man ryger ca. 15 cigaretter eller mere om dagen, forkortes ens forventede levetid med ca. 10 år. Risikoen for kronisk lungesygdom står rygning af 85 % af tilfældene og ca. 85% af lungekræft tilfælde er grundet rygning og ca. 25% af alle hjertekarsygdomme er direkte relateret til rygning. 

Kan nikotin være farligt?

Mange tror, at nikotin er ufarligt, så længe det ikke kommer fra rygning, men nikotin er en nervegift, der påvirker centralnervesystemet. Den farlige gift passere også moderkagen hos en gravid og får hjertet i fostret til at slå væsentligt hurtigere. Selvom det er små mængder nikotin man får gennem rygning, skaber det uorden i dit nervesystem og kan betyde, at din hjerne ikke reagere på kroppens mange signaler, og påvirker følelsen af sult og træthed- Og nikotin i større mængder kan nedsætte ens reaktionshastighed. 

Rygning kan skade dine blodårer, da kultilten vil løbe rundt i hele kredsløbet og er med til at forkalke blodårerne som hæmmer blodstrømmen til hjertet. Og hjertets vigtigste opgave er, at transportere blodet rundt i hele kroppen. Hjertet kommer på overarbejde og man risikere at blodtrykket stiger og det kræver at hjertet skal slå hårdere for at få samme mængde ilt rundt i alle celler. 

Mange tusinde stoffer passere dine lunger hver gang du inhalere, stoffer som tjære ødelægger de tynde luftblærer og gør dem stive. Skader der kan medfører KOL. Tjære er også kræftfremkaldende og lungekræft er hyppigt at se hos rygere.

 

Kan hypnoseterapi hjælpe?

Ja, hypnose rygestop er særdeles effektiv. Ikke kun den fysiske afhængighed, så som abstinenser kan afhjælpes, men også den faktor af psykisk afhængighed, som oftest er det der er sværrest at komme kvit. Ved hypnoseterapi Vejle ved J-hypnose, som gennem over ti år i egen klinik, er der udviklet et utrolig effektiv rygestopforløb, hvor behandlingen foregår over to behandlinger, samt gratis adgang til hypnose lydfiler, og hvis behovet opstår, de ekstra behandlinger man har brug for. Prisen for hele pakken ligger på ca. 2000 kr.  

Skriv et svar