Hvad skal der på et sofabord?

Ud over at være et sted at stille drikkevarer og snacks, fungerer sofaborde ofte som omdrejningspunktet i rummet og tilfører stil og personlighed. Hvad skal der så på et sofabord? Vi bad nogle af vores foretrukne indretningsarkitekter og stylingeksperter om at give deres mening om emnet. Læs videre for at høre deres bud.

 

“Et sofabord er et fantastisk sted at opbevare både funktionelle og stilfulde ting. Jeg kan godt lide at starte med en bakke eller en opsamlingsbakke til at samle mindre ting som underlag, hæfter eller fjernbetjeninger. Derefter tilføjer jeg større genstande som vaser eller bøger. Og til sidst sætter jeg prikken over i’et med noget uventet eller unikt som f.eks. en skulptur eller et stykke koral.” -Dana Hsu, Indretningsarkitekt.

 

“Jeg starter altid med en bakke. Det er med til at definere rummet og holder tingene ryddelige. Derefter tilføjer jeg et par bøger – de kan handle om hvad som helst, bare sørg for, at de er godt gennemlæste og ser ud, som om de er blevet læst. Derefter tilføjer jeg noget med højde, f.eks. en vase eller en lysestage. Og til sidst tilføjer jeg noget personligt som et familiefoto eller et kunstværk.” -Jen Pinkerton, stylist.

 

“På mit sofabord opbevarer jeg mine yndlingsbøger, et par stilfulde accessories og nogle hyggelige tæpper til de kølige aftener. Jeg elsker at skifte tingene ud ofte, så intet bliver stående på ét sted for længe. Sofaborde er det perfekte sted at lege med forskellige looks og stilarter.” -Krystal Seryak, indretningsarkitekt.

 

“Mit sofabord skifter hele tiden, men der er nogle få ting, der altid er på det. Jeg har et par yndlingsbøger, som jeg gerne vil have fremme, samt en vase eller to. Jeg har også altid et stearinlys ved hånden, og jeg elsker at skifte duft ud alt efter årstiden. Endelig har jeg altid en skål til at samle mine nøgler og andre småting i.” -Allison Hetzel, indretningsarkitekt.

 

Har du ikke plads til et sofabord, kan et sidebord med opbevaring være et fint alternativ, så der stadig er god opbevaring og mulighed for at sætte ting på bordet.

Skriv et svar