Hoppeborg til leje

Lej en hoppeborg

Uanset hvad type fest du skal holde, så vil en hoppeborg være et sikkert hit lige så snart der er børn og barnlige sjæle til stede.

Med en hoppeborg fra superlej er du sikker på at få en hoppeborg hvor alt er som det skal være. Alle lovpligtige tilsyn og forsikringer er på plads og vi springer ikke over hvor gærdet er lavest.

En gang årligt har vi tilsyn af vores hoppeborge, hvilket også gør at du har mulighed for at leje dem til offentlige arrangementer og søge tillaldelse til dette hos politiet. 

Lad os stå for alt

Når du lejer en hoppeborg hos superlej kan du enten vælge at hente den selv på vores adresse i Rødovre, du kan vælge at få den leveret og afhentet, men selv stå for at sætte den op ELLER du kan vælge at betale dig fra det hele og lade os komme og sætte den op og komme tilbage efter den når I er færdige med den.

Når du vælger hele pakken kommer vi med hoppeborgen indenfor en aftalt tidsramme, inden dit arrangement starter. Da vi ofte har flere stop på ruten kan vi først give en mere præcis tid i dagene op til. Vores chauffør sætter hoppeborgen op for dig og instrurerer dig kort i hvad du gør i tilfælde af regn og så er i ellers good to go. 

Stå for noget selv

Vælger I at få den leveret, men selv stå for det praktiske med opsætning og nedpakning, vil vi ofte levere hoppeborgen dagen før. Vi leverer ofte om fredagen og henter først igen mandag. På denne måde sparer I pengene for opsætningen OG I får hoppeborg hele weekenden, men betaler kun for en enkelt dags leje.

Afhent selv

I kan selvfølgelig også spare endnu mere og selv hente hoppeborgen. De fleste af vores hoppeborge kan være i en stationcar med bagsæderne lagt ned og vi skal nok hjælpe dig med at få den ind i bilen. 

Der medfølger altid vejledning til hvordan man pakker den sammen.

Skriv et svar