Hoops og creoler øreringe.

Den bedste guide til Hoops og creoler

 

Hoops eller creoler som vi kalder det på dansk, er noget af det mest populære, når det kommer til valg af øreringe. De passer til alle kvinder da de er alsidige, og kan fås i alle former, størrelser, materialer og designs. Alt fra store festlige hoops, til små minimale hverdags hoops, eller måske nogle mere rå og chunky creoler?

 

Hvad er kreoler og hoops?

 

Creoler er en rund ørering, der som oftest er lukket hele vejen rundt og op til lukningen. De kan også være åbne lidt over halvvejs. Alle bør eje et par hoops som minimum, da det er et alsidigt og klassisk smykke, som aldrig går af mode. Øreringe som disse har lige siden romertiden, været et kendt design, som har fået en masse opmærksomhed. Næsten alle smykkemærker har sit eget unikke hoop design, især Abelstedt og Tiffany har et stort udvalg af moderne og klassiske hoops i alle størrelser og former.

 

Hvordan styler man sine creoler

 

Der er ikke en bestemt måde man kan style dem på, og det er det fede ved de runde øreringe. Man kan bære flere på en gang, eller man kan lade være. Man kan sætte de store hoops nederst på øret som er det mest almindelige, men man kan også bære dem øverst hvis de ikke er alt for store.

 

Mulighederne er mange, og man bør slet ikke bekymre sig om farvekombinationen, for her er der heller ikke nogle regler. Prøv at sæt de øreringe du har sammen, og find ud af hvad der fungerer bedst for dig. Har du et lille øre, vil jeg anbefale at du ikke går all in på for mange øreringe.

 

Hvor skal jeg købe creoler og runde øreringe henne?

 

Det er svært at sige, da man jo har forskellig smag, men personligt vil jeg anbefale Abelstedt og vibholm, da Abelstedt helt klart har de smukkeste designs men Vibholm har et større udvalg af klassiske minimalistiske designs. Abelstedts smykker er vandtætte og er lavet i ægte sølv, så her får du virkelig noget for pengene, da deres smykker ligner en million men ikke koster en.

 

Creoler i guld

 

Creoler i guld er noget af det mest populære inden for øreringe, de er smukke alsidige og så passer de godt til den kolde lyse hudfarve, som mange af os danskere har. Vi anbefaler at du går efter ægte guld hoops eller creoler lavet i guldbelagt sterlingsølv.

Skriv et svar