Har du styr på gaverne når vi kommer til december ?

Gaver og december hører bare sammen, derfor er det også den måned vi køber flest af dem. 

Når det kommer til det med at købe gaver, så er nogle helt vilde med det. Andre kan ganske enkelt aldrig finde på noget. Er du en af dem der har det svært så skal du læse med her. 

Det at købe en gave til manden der kun ønsker sig en speedbåd, motorcykel, nyt 80″ tv eller nye alufælge er ikke det nemmeste i verden. Ligeledes skal man passe på faldgruberne ved gavekøb til kvinder. Frækt lingeri der er 2 numre for stort har sjældent den ønskede effekt. Er du dog forbi de problemer, så ser det nok ikke så slemt ud det hele. 

Gaver til mænd. 

Mænd er ikke helt så svære at købe noget til. De har stort set altid en hobby du kan købe noget udstyr til. Det kan være gør-det-selv, det kan være sport eller måske endda fluefiskeri. Uanset hvad det er findes der altid en masse gadgets og tilbehør. Mænd er også næsten altid vilde med en bestemt slags spiritus. Så elsker han whiskey vil han elske at få en ekstra flaske af det. 

Gaver til kvinder.

Kvinder er eksperter i ønskerseddel skrivning. De har den måske endda online, med link klar til at købe fra. Så her kan du tit slippe for en del bøvl. Har de ikke så er et godt tip deres favorit parfume. Den der er brugt mest på badeværelset. Ellers er forkælelses en god gave. Gavekort til kosmetolog eller spa giver tit glædesudbrud. 

Gaver til jer!

Glem nu i denne måned, der drejer sig om kærlighed, ikke hinanden. Dyrk forholdet lidt. Giv jeres sexliv et boost og få en jul i nok aldrig glemmer. En ting der har fået mange i den retning de senste år er den erotiske julekalender. 24 små gaver med sexlegetøj og lingeri, der giver inspiration til en rigtig fræk måned. I kan rent faktisk gå hen at få 24 sexfyldte dage. Gør i det helt rigtig, fortsætter det måske ind i det nye år. 

Skriv et svar