Glæd dine ansatte med frokostordning København

Har du en større eller mindre virksomhed i København? Og synes du, at dine fantastiske medarbejdere fortjener noget ekstra og helt særligt, så skulle du tage at investere i dem og deres daglige trivsel på arbejdspladsen med en god frokost til dine ansatte fra Rydes Gastronomi.

Det kan en frokostordning København

Der lægges vægt på mad, der er hjemmelavet og lavet fra bunden. Råvarerne er nøje udvalgt, så du kan være sikker på, at de er lokale, økologiske og lever op til høje standarder for bæredygtighed og kvalitet. Vælger du at få leveret frokost til din virksomhed gennem frokostordning København, får dine medarbejdere en sund og veltillavet frokost bestående af:

  • En varm ret med dagens tilbehør
  • En fyldig salat, rig på kulhydrater, protein og fibre
  • En grøn salat baseret på årstidens grønt
  • Tre slags pålæg med tilbehør
  • Tre slags hjemmebagt brød, herunder rugbrød
  • Oste- eller desserttallerken to gange om ugen

Prioriter frokosten og se resultater

Det kan godt betale sig at prioritere frokosten i din virksomhed. Dine medarbejdere vil takke dig for det, og de vil performe bedre på jobbet, når de har holdt pause midt på dagen, spist en god og ernæringsrigtig frokost og hygget sig med kollegerne.

Undersøgelser har vist, at medarbejdere, der lever sundt og spiser rigtigt, oplever sig selv som værende mere produktive og tilfredse i løbet af en arbejdsdag i forhold til de kolleger, der ikke prioriterer frokost og sund mad. Ideelt set skal frokosten stå for cirka en tredjedel af det samlede energiindtag i løbet af en dag.

Frokosten er altså mindst lige så vigtig som morgenmad og aftensmad, alligevel bliver den af mange nedprioriteret, fordi der ikke er tid til at smøre eller lave den gode madpakke, eller fordi tiden er knap, og der gribes et eller andet på farten, når man er ude i byen alligevel. Men sådan behøver det ikke være, med en frokostordning får dine ansatte den gode frokost, der er nødvendig for, at de kan yde deres bedste hele dagen.

Fælles frokost giver sammenhold

Maden er selvfølgelig det primære, når det kommer til frokost, men faktisk giver en fælles frokost mange andre fordele på en arbejdsplads: En fælles frokost giver mulighed for at koble af og hygge sig, frokosten styrker det kollegiale sammenhold, medvirker til en større forståelse og et bedre arbejdsmiljø på arbejdspladsen – og så er frokosten det oplagte forum at dele viden og hjælpe hinanden, hvis der er en medarbejder, der sidder med et problem, han eller hun lige skal have vendt med de andre.

Skru op for trivsel og glæde med en frokostordning

Vil du starte det nye år med gode madoplevelser, gladere og mere produktive medarbejdere, så lav en aftale om en frokostordning i København allerede i dag. Der er masser af lækre madoplevelser i vente, og Rydes Gastronomi leverer til små og store virksomheder i hele Storkøbenhavn – om du har en lille virksomhed med bare to ansatte, eller en med flere hundrede ansatte, så har du og dine medarbejdere fortjent en god frokost at samles om, hver dag.

 

Skriv et svar