Gå sommeren i møde med maner

Foråret er over os og snart kommer sommeren. For mange den helt store tid for konfirmationer, bryllupper og alverdens fester. Måske du endda selv påtænker at holde en hyggelig havefest for familie og venner? Læs med her og få nogle gode råd til, hvordan du gør det nemmest for dig selv.

Få hjælp til finansieringen

Det er ikke billigt at holde en god fest. Særligt ikke hvis du ønsker at både familie, venner og naboer skal med. Du skal også have sørget for mad og drikke, måske skal du have lejet borde, stole og service. Til en god havefest skal der naturligvis også være masser af god musik, så der kan danses.

Måske drømmer du endda om at kunne underholde dine gæster med en eller anden form for sjov underholdning? Der er mange ting at tænke på, når man gerne vil glæde alle med en god fest. Er du ikke lige gør-det-selv-typen og gerne vil betale dig fra det hele, kan det godt blive dyrt. Heldigvis kan du nemt finde finansiering online.

Du spørger måske ”hvad koster et lån?”, men det er faktisk meget billigere end du tror at få din næste havefest finansieret.

Find ud af hvilken type lån, der passer til dig, og hvor meget du har råd til at undvære hver måned, når lånet skal betales tilbage. Sammenlign de forskellige lån ved at kigge på deres ÅOP, som står for Årlige Omkostninger i Procent. Jo højere ÅOP jo dyrere et lån.

God mad skal der til

Uden mad og drikke duer helten ikke, som man siger. Lækker mad og kølige drikke ad libitum er helt sikkert to af de vigtigste ingredienser, når du skal røre sammen til en god fest. Du kan naturligvis hyre en god kok eller lave maden selv.

Den ene løsning er temmelig dyr og den anden kræver, at du kan og har lyst til at gå i køkkenet og lave maden selv.

Der er naturligvis en gylden mellemvej. Hvorfor ikke bestille måltidskasser? Så skal du ikke selv opfinde den dybe tallerken. Med en måltidskasse har nogle andre allerede bestemt menuen for dig og fundet alle ingredienserne. Vælg lige netop din type Coop måltidskasse.

For eksempel kan du vælge en 100% økologisk kasse. Er der mange børn med til din fest, så skal du måske også have en eller flere kasser med børnevenlige retter. Valget er dit.

Måltidskasser bringes direkte hjem til dig, så du skal ikke engang ud at handle. Der følger meget brugervenlige opskrifter med i måltidskasserne og ofte er de forskellige ingredienser vejet af i forvejen.

Hvorfor ikke dele dine gæster op i mindre grupper og lad dem hjælpe med madlavningen? Det vil de fleste garanteret synes er hyggeligt.

Skriv et svar