Forsendelsestyper: De forskellige typer, du kan finde

Har du brug for at sende en lille eller stor vare? Ønsker du en stærk kasse til skrøbelige varer eller en blød emballage til sarte genstande? Der findes mange forskellige typer papkasser, der kan hjælpe dig med dine forsendelsesbehov. I denne artikel vil vi gennemgå de forskellige muligheder og nævne, hvilken type der er bedst for din virksomhed.

Sender du tekstilvarer?

Tekstiler er ikke skrøbelige, og derfor kan du sende bløde varer i forsendelsesposer. Der findes et hav af størrelser og med bobbelplat indvendigt. Du kan få skræddersyet dine forsendelsesposer lige fra logo til genlukning med lim-forsejlling. Husk at købe plastiskposer, som er lavet af genbrugesplast med omtanke på miljøet.

Sender du skrøbelige varer?

Skrøbelige varer er genstande, som kan gå i stykker om transporten, så er det vigtigt, at transporten markeres ude på pakken. Man kan købes specielle kasser til øl og vin, hvor flasken holdes oprejst, hvor folk kan se, at det er vin, og at man skal passe på under transporten. Hvis du skal sende mange skrøbelige genstande, kan det være værd at investere i specialfremstillede kasser.

Bæredygtige papkasser?

Når du leder efter papkasser, er det vigtigt at finde miljøvenlige og bæredygtige løsninger. Kig efter genbrugskasser eller FSC-certificerede (Forest Stewardship Council) papkasser. Disse er fremstillet af træer, der er bæredygtigt fældet, hvilket betyder, at skovene kan fortsætte med at blive brugt i generationer.

Papkasser fås i mange forskellige størrelser ideelt til det, man skal sende. Man kan stort set sende alt i papkasser, både tekstiler og hårdere udstyr. Det vigtigste, man skal tage højde for når man pakker papkassen er, at varen ikke lægger løst i papkassen, så den kan rasle rundt under transporten. Derfor skal man sørge for at holde varen fast i nogle flamingokugler, pap eller bobbelplast.

Spar penge på forsendelsesudstyr

Der findes mange butikker og webshops, hvor du kan købe billige papkasser og forsendelsesposer til dit forbrug. Mange steder tilbyder mængderabat, hvis man køber større partier. Du kan også spare penge ved at genbruge kasser og forsendelsesposer. Du skal blot sørge for, at de ting, du sender, er beskyttet under transporten, uanset hvilken type papkasse eller pose du vælger at bruge.

Udover papkasser og forsendelsesposer, så er det også vigtigt at have noget at lukke papkasserne med. Her skal du bruge tape. Der findes mange forskellige typer tape, fra gennemsigtig til sort og meget mere, du kan endda få designet dit logo på. Du kan også købe stærkt klæbemiddel, som du fastgør flappen med, inden du lukker den.

Forsendelsesudstyr med logo

Man kan få designet sit logo på forsendelsesposer og tape til lukning af papkasser. At have sit logo på er en dyrere løstning end uden logo Mange undlader at gøre, fordi de er uvidende over effekten af det. Faktisk er logo en god og effektiv reklamesøjle. For den vil blive set under transporten på posthuset, hvis den bliver sendt dertil, og når vedkommende får den udleveret eller går med den i hånden. Folk er nysgerrige og fanger lynhurtigt logoet at spotte. Her kan man være heldig, at de går hjem og søger på, hvad firmaet sælger, som kan give mulige ekstrasalg.

Skriv et svar