Er din hjemmeside optimeret? Sådan finder du ud af det

En optimeret hjemmeside kan betyde mange forskellige ting, men mange forstår det som en SEO optimeret hjemmeside, fordi det er virkelig samtaleemnet for mange af dem, der har en hjemmeside. Man bruger så meget tid og mange penge på at bygge en flot og funktionel hjemmeside, og så har man ingen besøgende. Det er meget frustrerende, men der er noget, man kan gøre ved det. Dette kommer denne her artikel til at handle om.

Start med selve siden

SEO optimeret kan opledes i onpage og offpage. I denne sektion kommer vi til at kigge på det førstnævnte, nemlig onpage. Først og fremmest er det vigtigt, at din hjemmeside indlæses meget hurtigt. Hvis den ikke gør det, så vil folk forlade din hjemmeside, selv hvis du ligger meget højt på søgemaskinernes resultater. Start derfor med det.

Efter du har fået styr på hastigheden, så skal du have styr på indholdet. Dette kan du få ved at omskrive alle dine tekster, så de giver god mening og skaber værdi for læserne. Dette bør være din absolut første prioritet inden du begynder at tænke på linkbuilding og så meget andet. Det er nemlig hovedfokus i det næste afsnit.

Tag derefter fat i linkbuilding

Når din hjemmeside er klar til at få links, så er det tid til at bygge dem. Derfor hedder det også linkbuilding, og der er mange måder at gøre det på. Egentlig får man “bare” et link til sin egen hjemmeside fra en anden hjemmeside, men der er forskellige fremgangsmåder. De fleste er sandsynligvis interesserede i noget linkbuilding der er billigt. Der er intet billigere end gratis, og derfor kan man med fordel starte med at bygge links fra profiler og fora på internettet. Herefter kan man gå til hjemmesider som BilligLinkbuilding.dk, hvor man kan købe sig adgang til forskellige linkbuilding lister og mange andre ydelser, som kan hjælpe din hjemmeside med at komme højere op i søgeresultaterne.

Hvad er din SEO strategi i dag?

Skriv et svar