Dette er forskellen på online og fysiske banker

Der kan være forskellige årsager til at stille det ovenstående spørgsmål, men du har sandsynligvis fundet denne her artikel, fordi du søger efter en erhvervskonto. Du undrer dig måske over, om der er en forskel på online og fysiske erhvervsbanker. Det meget korte og indlysende svar er selvfølgelig, at der er en forskel, men hvad er forskellen egentlig? Det er netop det, vi kommer til at kigge på i denne her lille guide til at finde en god og billig erhvervskonto.

Online banker er billigere

Man kan sige, at online banker er billigere eller bør være billigere. Først skal vi lige klarlægge, hvad en online bank er. En online bank er en bank, som man kun kan besøge online – de har dermed ingen filialer eller kontorer, hvor du bare kan møde op. Kundeservice plejer også at være begrænset til email eller chat. Det kan godt være, at det virker meget “dårligt”, men det er godt for dem, der ønsker at spare penge på deres erhvervskonto.

Hvis en bank kan spare en masse penge på kundeservice og kontorer, så kan de dele noget af besparelsen med dig. Dette er en meget logisk forklaring, men ikke den officielle forklaring, fordi der er ikke nogen officiel forklaring. Det ser dog ud til at holde meget godt i praksis, at online erhvervskonti er billigere end alternativerne, hvis man kigger på en sammenligning af priserne – klik her for at se den sammenligning, vi henviser til.

Billigste erhvervskonto i Danmark er online

Hvis man kigger på den billigste erhvervskonto i Danmark, så er det en online bank. Her får man gratis oprettelse, og så betaler man bare et årligt abonnement. Nogle virksomheder siger måske, at det er en skrabet version af en erhvervskonto, men hvis man ikke har brug for mere end det, så er det vel fint nok. Man skal selvfølgelig vælge den bank, som passer til ens behov.

 

Hvis man gerne vil finde den mest optimale løsning, så kan man ansøge hos alle banker eller mange af dem, og så forsøge at forhandle om priserne.

Skriv et svar