Derfor skal du vælge bObles til dit barn

bObles er et dansk brand, der producerer børnemøbler i forskellige former og størrelser, der er med til at skabe et nyt univers for børnene, og styrke børnenes motoriske evner og sanser. Hos bObles understøttes bevægeglæde, leg og den motoriske udvikling gennem de mange forskellige produkter, som bObles består af.

Mange virksomheder sælger bObles multifunktionelle tumlemøbler – og det gør Little Happy også. Her er der et bredt udvalg af de mange forskellige produkter, og du kan selv vælge hvilken farve, størrelse og form du ønsker, dit barn skal eje. Her, https://littlehappy.dk/bobles, kan du finde det brede udvalg af bObles produkter hos Little Happy.

Fordele ved at vælge bObles

Når du skal vælge hvordan børneværelset skal indrettes, skal der tages højde for forskellige ting. Dette kan blandt andet være hvad der er plads til, hvordan man gør det på bedst mulige måde og hvordan man vil have sin røde tråd til at være. Med bObles er det, det samme tema der køres gennem alle produkterne – enten striber af farver eller én farve. Dette gør det nemt at holde den røde tråd vedlige, og dermed få skabt en børnevenligt, men samtidigt stilrent børneværelse.

Skal det være et lidt vildere børneværelse kan man vælge de forskellige produkter i forskellige farver, og dermed får skabt en barnlig atmosfære. De mange forskellige elementer og motiver af dyr er i sig selv med til at skabe børnevenlighed, men hvis man vælger dem i forskellige farver er man med til at spice det lidt op.

  • Styrk barnets motorik

Hos bObles er motorisk udvikling gennem leg et område der er i fokus. Det handler om, at de forskellige produkter skal være med til at udvikle barnet bedst muligt helt fra start af. Gennem bevægelse, leg og sjov kan barnets motoriske evner blive trænet og styrket, og dette vil være en fordel i fremtiden. F.eks. bObles tumlesten vil være med til at styrke barnets balance, når der skal balanceres over de forskellige halve bolde.

  • Skab flere timers leg

Med de mange forskellige dele man kan få fra bObles, kan du altså skabe en helt ny legeplads for dit barn hjemme i stuen og på værelset. Med bObles kendte elefant kan barnet ride ud mod savannen, eller den kan vendes om, og så har barnet pludselig en mega sjov vippe. Med de multifunktionelle produkter bliver barnet rig på forskellige muligheder af forskellige lege.

  • Indret børneværelset med bObles

Børneværelset må bare ikke blive for kedeligt – og det kan det heller ikke med bObles! De mange forskellige møbler og produkter som er del af bObles sortiment er med til at skabe et helt nyt univers for børn, der elsker at lege. bObles kendte elefant er et fint element der kan passe ind på ethvert børneværelse og skabe en barnlig atmosfære og byde velkommen til sjov og leg.

Skabning af multifunktionalitet gennem produkterne

Tumlemøbler, vipper, trapper, bolde og meget mere er med til at skabe dét, som bObles består af den dag i dag. De mange forskellige produkter skaber en helhed af dét som kendetegner bObles – multifunktionelle produkter der er med til at skabe sjov og leg, samtidigt med, at de motoriske evner styrkes.

bObles mange produkter er produceret i materiale, der er vandafvisende, hvilket åbner op for en masse nye muligheder for forskellige lege – både inden- og udendørs. Dette gør altså, at bObles bolde for eksempel kan tages med til en tur på stranden, hvor der skal spilles bold i vandet. Eller, den kan tages med ud i haven og så kan der spilles fodbold.

Et produkt som bObles fisk kan tages med i badet, og pludselig bliver badeturen meget sjovere for den lille. Dette vil være med til at give barnet mere motivation til at ville gå i bad. At produkterne er skabt, så de kan tåle at komme i vand, giver mange flere muligheder for barnet, og dermed kan fantasien altså slå sig endnu mere løs, når det gælder hvad der skal leges.

bObles krokodille er et perfekt eksempel på, hvordan folkene bag formoder at skabe multifunktionalitet. Vender krokodillen den “rigtige” vej, har barnet en lille trappe som der kan sættes ting på, øves i at gå på trappe på eller balanceres på.

Skriv et svar