Derfor skal du købe firmajulegaver i år

Firmajulegaver er blevet en fast del af mange virksomheder. Det er nemlig en god afslutning på et år, når hver enkelt medarbejder bliver belønnet for deres gode arbejde med en fin gave – uanset om der er tale om en lille eller stor gave. Der er masser af fordele ved at investere i firmajulegaver – og derfor bør alle virksomheder have det med på to-do-listen her i slutningen af året.

Når du belønner dine medarbejdere med en firmajulegave, vil alle i din virksomhed føle sig værdsat. Det er et kæmpe skulderklap til medarbejderen, men det er også med til at vise dine medarbejdere at du tænker på dem og sætter pris på alt det de gør for virksomheden. Det er at give anerkendelse og vise, at du som arbejdsgiver godt ved, at hver enkelt medarbejder har betydning for alle de resultater, der bliver skabt for virksomheden. En firmajulegave viser, at du sætter pris på dem, hvilket giver glade og loyale medarbejdere – og det kan derfor godt betale sig at købe firmajulegaver.

I år er det – ligesom sidste år – en endnu større grund til at huske firmajulegaven. Virksomheder har nemlig været udfordret på mange forskellige områder, og medarbejdere har skullet finde ud af at arbejde på nye måder, f.eks. hjemmearbejde. Det har ført til nye opgaver og tiltag, som man ikke skulle før. De skulle vise selvstændighed og lære at afholde videomøder og meget mere. Det har ikke været let, hverken for virksomheden som helhed eller som medarbejdere, og det bør belønnes, især hvis de har kunnet klare sig på trods af alle forhindringer. En firmajulegave er en lille tak for al den omvæltning, men det er et tak, som hver enkelt medarbejder vil sætte pris på. Måske der også skal suppleres med en julefrokost, nu hvor vi må samles igen?

Det er altså en god idé at købe firmajulegaver til sine medarbejdere, men hvad skal man egentlig købe? Der findes mange muligheder. Man kan tage den nemme løsning, som er en gavekurv med en masse lækkerier, f.eks. chokolade, vin, kaffe og snacks. Det er noget for hele familien, som alle kan nyde i den søde juletid. Det er dog ikke en særlig personlig gave. Man kan også købe et gavekort, som f.eks. et supergavekort, så hver enkelt medarbejder selv kan vælge det gavekort, de gerne vil have. Det kan være en god løsning, men her skal man altså være opmærksom på, at medarbejderne skal betale skat af gaven – og så er det jo ikke rigtig en gave alligevel. Sidst men ikke mindst er det muligt at købe en gaveshop, hvor hver enkelt medarbejder kan vælge deres egen gave ud fra et fint sortiment af populære produkter, alt fra Kay Bojesen og Royal Copenhagen til Georg Jensen. Som arbejdsgiver vælger man blot, hvor meget man vil give for hver julegave og så har alle medarbejdere frit valg på alle hylder inden for den priskategori. Her kan hver medarbejder altså finde lige præcis den gave, de ønsker sig allermest – og det er helt sikkert en gave de vil sætte pris på. Det giver glade medarbejdere, der er klar til at knokle, når de er tilbage fra juleferien.

Skriv et svar