EscapeGAMES – temabuilding hos jer

Hvad er et escapeGAME?

Et escape GAME er et spil der tester dig på logik, kreativitet og samarbejde. Det kommer fra konceptet escapeROOM, hvor man er fanget i et rum og skal slippe ud. Istedet for et rum I skal løses, har I en anden udfordring der på en eller anden måde er samlet foran jer. Historien kan være nærmest alt og opgaverne vil også være de samme som vi møder i et fysisk live action escape room. I er dog ikke lukket inde og dette spil kan nemt komme til jer.

Leg efterretningsagent for en dag

I vores populære Game “Bomb-in-a-box” skal I forhindre en række bombeangreb fordelt i flere storbyer. I er simpelthen det efterretningshold der kaldt ind for at forhindre en katastrofe.

Heldigvis fik en afstikker fra terrorgruppen kolde fødder og nåede at videregive en masse oplysninger – og ikke mindst en bombedetonator – inden han blev fundet og dræbt. Disse genstande er nu i jeres varetægt.

I skal sammen i en gruppe af 4-8 personer knække koder, oversætte tekster, finde de rette byer og rede verden fra total undergang.

Hele vejen igennem er I godt hjulpet på vej af en gamemaster der vil introducere jer til opgaven foran jer og som også undervejs kan pege jer i den rigtige retning hvis I går i stå.

Mulighed for store grupper

Med vores Bomb-in-a-box kan vi have i alt 12 grupper i gang samtidig, og dermed underholde op til 96 spillere ad gangen. Vi kommer til jer og alt I skal sørge for at er et (eller flere) lokaler I kan spille i, samt et bord til hvert spil og stole til alle deltagere. Er I flere kan vi enten spiller i flere runder (Og vi kan godt komme med aktiviteter de andre kan foretage sig mens de venter), eller I kan supplere med et af vores andre spil.

Kontakt os fore at høre mere om vores spil og få et tilbud.

Skriv et svar