Bambus sengetøj, bæredygtigt tøj og interiør

Det er altid sjovt at finde ud af hvad man lige skal skrive om, når man er improvisations skribent. Tænk engang, det var da egentlig en ret fed titel, hvis jeg skal sige det selv. Improvisations Skribent. Haha, det er egentligt meget sjovt. Gad vide om der er noget der hedder det i virkeligheden. 

 

Nå ja men i dag skal jeg i hvert fald komme ind på de to emner Bambus sengetøj 140x 200 og så det andet, nemlig bæredygtig tøj og interiør

Og det i sig selv er jo nemt nok, fordi de to emner ligger jo tæt op ad hinanden. I dette tilfælde er sammenhængen jo klaret ressourcebesparelse og bæredygtighed. Jeg tænker at nummer to emne er lidt bredere end nummer et, men nummer et kunne sagtens være et underemne til nummer to. Så måske det havde været smartere at nævne dem i omvendt rækkefølge. Nu var det lige sådan de kom ud, og så er det jo sådan vi må bygge videre på herfra. Sådan er reglerne ligesom i improvisation forfatning. Ja og hva er det så, det er jeg nok lige nødt til at komme hurtigt ind på. 

 

Improvisation Forfatning er når en skribent for et givent ord kastet efter sig, og derefter ikke har mere en det nuværende øjeblik til at komme i tanke om en vinkel til at skrive ned om det enkelte og valgte emne. Ja og sådan fortsætter det egentlig bare hele artiklen igennem. Det er ikke tilladt at stoppe skriveriet undervejs. Keyboardet skal bare fortsætte derudaf med at give de små tastelyde fra sig inde til man har nået enden på artiklen. Derfor betyder det også at nogle at improvisationens værker ikke altid er lige så gode som andre, men de vil altid have en eller anden form for indhold, og det er så det der gør sig gældende for denne ligeså. Fordi dette bliver enden herpå.

Skriv et svar