3 råd til en grønnere hverdag

Drømmer du om en grønnere hverdag, er der herunder tre gode tips til, hvad du kan gøre for at være lidt bedre ved klimaet.

Når det kommer til klimaet, er det jo vigtigt, at vi alle er med til at gøre, hvad vi kan. Og selvom det langt fra er alle steder, hvor der er kommet et klimavenlig alternativ endnu, er der trods alt en lang række punkter, hvor vi alle kan være bedre. Har du et godt WiFi, kan det være en god idé at gå i gang med at undersøge, hvad du selv kan være med til at gøre anderledes her og nu.

Køb en elbil

Først og fremmest kan du vælge at købe en elbil, næste gang du skal have ny bil. Med Clever ladestandere hjemme kan du nemt komme i gang med at lade din bil op på en billig og økonomisk måde, så du endda også kan ende med at spare penge på at skifte over til en elbil.

Der er mange gode elbiler på markedet, som du kan vælge imellem. Der er alt fra de store og dyrere Tesla biler til de mere billige modeller som Nissan Leaf, Renault ZOE og hvad der ellers findes derude.

Skift til en varmepumpe

Du kan også vælge at skifte til en mere energivenlig varmekilde, som ikke laver lige så meget Co2, når du skal have varmet din bolig op. Her kan du bl.a. vælge at få dig en varmepumpe i din bolig, som er meget mere klimavenlig.

Det behøver ikke engang at være dyrt at skifte over til en varmepumpe. Der er mange gode muligheder for at få en varmepumpe installeret for en skarp pris, og inden for en kort årrække er du jo i gang med at tjene pengene, som du sparer på varmen, ind igen.

Sorter dit affald

Har du ikke så mange penge at investere i at købe biler eller varmepumper, er der stadig håb forude for at være med til at gøre en forskel. Du kan blandt andet være med til at gøre noget for planeten ved at sortere dit affald.

Her i Danmark er vi generelt blevet rigtig gode til at sortere vores affald, men vi kan stadig blive meget bedre. Er du en af dem, der ikke helt er kommet med på vognen endnu, er det bare med at begynde på det. Der er ingen undskyldning for ikke at sortere sit affald godt nok.

Skriv et svar